Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)

PAKKETTEN

Op deze pagina vindt u een overzicht van alle pakketten met lokale lekkernijen uit de provincie Groningen.

Onze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn samengesteld met de beste lokale producten uit de provincie Groningen. Zo bieden wij bijvoorbeeld kerstpakketten met lekkernijen voor bij de borrel, kerstpakketten met mini’s en kerstpakketten met gepersonaliseerde producten. Alle kerstpakketten en relatiegeschenken zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen, zodat u het perfecte geschenk kunt creëren voor jouw collega’s of relaties.

Bij Lucse Pakketten streven we naar 100% tevredenheid bij al onze klanten, waarbij alle pakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die werkzaam zijn bij sociale werkplaatsen.

Kerstpakketten

Kerst Relatiegeschenken

Relatiegeschenken

Wij bieden een breed assortiment aan lokale producten, waarvan sommige producten aanpasbaar zijn met jouw eigen logo of tekst. Wij vinden het erg leuk om mee te denken over een gepast relatiegeschenk binnen uw branche.

Je kan bij de relatiegeschenken meerdere voorbeelden zie van een relatiegeschenk. Zelf een pakketje samenstellen is natuurlijk ook gewoon mogelijk. 

Paaspakketten

Naast kerstpakketten en relatiegeschenken bieden wij ook Paaspakketten aan met producten van lokale ondernemers. 
Uiteraard is het ook mogelijk om één product te bestellen, want wij snappen dat voor Pasen niet hetzelfde budget beschikbaar is als met Kerst.

Bekijk hieronder de voorbeelden van de Paaspakketten. Want dat zijn het: voorbeelden. Een selectie maken van de producten behoort natuurlijk tot de mogelijkheden. 

Chat openen
Hallo! Kunnen we je helpen?