Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)

Kerstpakketten

Onze focus ligt met name op het samenstellen van unieke en smaakvolle kerstpakketten. We zijn trots op onze samenwerking met ruim 35 bedrijven uit Groningen, waar we hoogwaardige food- en non-foodproducten inkopen.

Relatiegeschenken

Naast kerstpakketten richten we ons ook op het aanbieden van bijzondere relatiegeschenken en cadeaupakketten. We geloven dat het delen van lokale lekkernijen en ambachtelijke producten een uitstekende manier is om waardering te tonen aan medewerkers en relaties, ongeacht het seizoen.

Onze pakketten

Onze kerstpakketten en relatiegeschenken zijn samengesteld met de beste lokale producten uit de provincie Groningen. Zo bieden wij bijvoorbeeld kerstpakketten met lekkernijen voor bij de borrel, kerstpakketten met mini’s en kerstpakketten met gepersonaliseerde producten. Alle kerstpakketten en relatiegeschenken zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen, zodat u het perfecte geschenk kunt creëren voor jouw collega’s of relaties.

Benieuwd naar meer? Neem contact op

Ontvang onze pakketfolder

Ontdek het volledige assortiment en een overzicht van de lokale leveranciers in één handige PDF! U hoeft alleen uw mailadres achter te laten en u ontvangt binnen 24 uur de pakketfolder!

*Uw mail wordt alleen gebruikt voor het versturen van de PDF en dus niet voor reclamemails.