Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)

Leverancier worden?

Zonder onze leveranciers geen kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaupakketten! 

Vul het formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!

Waarom leverancier worden?

Bij Lucse Pakketten geloven we in de kracht van lokale samenwerking en de unieke smaken en ambachten die onze regio te bieden heeft. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe bedrijven om mee samen te werken en onze klanten te verrassen met hoogwaardige producten.

Onze passie voor kwaliteit en lokale producten staat centraal in al onze pakketten. Door met ons samen te werken, krijgt u de kans om uw producten te presenteren aan een breed publiek en bij te dragen aan unieke en memorabele geschenken.

Van Mossel relatiegeschenk

Kerstpakketten

Onze focus ligt met name op het samenstellen van unieke en smaakvolle kerstpakketten. We zijn trots op onze samenwerking met 35 bedrijven uit Groningen, waarmee we hoogwaardige food- en non-foodproducten inkopen.

Relatiegeschenk kerst groningen variant 1
Relatiegeschenk met lokale producten uit Groningen

Relatiegeschenken

Naast kerstpakketten richten we ons ook op het aanbieden van bijzondere relatiegeschenken en cadeaupakketten. We geloven dat het delen van lokale lekkernijen en ambachtelijke producten een uitstekende manier is om waardering te tonen aan medewerkers en relaties, ongeacht het seizoen.

Worden jullie onze nieuwste leverancier?

Als u klaar bent om uw producten een podium te geven en deel uit te maken van onze selectie kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaupakketten, neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een samenwerking met Lucse Pakketten.

info@lucsepakketten.nl
06-31644168

Chat openen
Hallo! Kunnen we je helpen?