Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)
Zelf een lokaal kerstpakket samenstellen?
In onze digitale pakketfolder kunt u inspiratie opdoen.
Download hier

Relatiegeschenken

Bekijk alle relatiegeschenken

Relatiegeschenk met lokale producten uit Groningen

Kerstpakketten

Bekijk alle kerstpakketten

Relatiegeschenk kerst klein variant

Leveranciers

Bekijk al onze leveranciers

Inpak SW bedrijven

Meer informatie over de SW bedrijven

Wat zijn de stappen?

Pakketten met zorg ingepakt!

Ben je op zoek naar unieke lokale kerstpakketten of relatiegeschenken voor jouw collega’s of relaties die ook nog zijn ingepakt door sociale werkplaatsen? Wij bieden een ruim assortiment in pakketten aan, samengesteld met producten uit de prachtige provincie Groningen. 

De kracht van Lucse Pakketten zit hem niet alleen in de originele lokale producten, het zit hem ook in de mogelijkheden. Wij snappen als geen ander dat jouw collega’s en relaties iets speciaals verdienen en daarom stellen we in overleg het perfecte pakken samen door bijvoorbeeld een leuke gift toe te voegen die past bij jouw branche!

Vraag een offerte aan en verras jouw collega’s of relaties met een uniek pakket!

Bekijk de video om te zien hoe wij de pakketten samenstellen,
maar vooral ook waarom wij er zijn!

Snel & Betrouwbaar

Wij begrijpen hoe belangrijk het is om op tijd te leveren. Daarom wordt levering altijd in overleg gedaan op een moment dat jou goed uit komt! Zo heb je geen zorgen en kan jij je focussen op de andere belangrijke zaken die op je bordje liggen tijdens de drukke kerstperiode.

Unieke lokale producten

Bij Lucse Pakketten vindt u alleen de beste en meest unieke lokale producten uit Groningen. Onze kerstpakketten zijn gevuld met zorgvuldig geselecteerde producten, rechtstreeks van lokale bedrijven. Zo maak je niet alleen jouw collega's blij, maar ondersteun je ook de lokale economie!

Persoonlijk advies

Elk jaar voor dezelfde uitdaging staan: het verzorgen van kerstpakketten voor je collega's. Doe het maar eens! Lucse Pakketten heeft meer dan 5 jaar ervaring in het verzorgen van kerstpakketten en denkt graag met je mee om ook dit jaar je collega's weer te verrassen.

Bekijk kerstpakketten

BENIEUWD NAAR MEER?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Bekijk Relatiegeschenken

Onze gewaardeerde klanten

Onze gewaardeerde leveranciers!

Lorem Ipsum is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

Relatiegeschenken

Relatiegeschenk kerst groningen variant 2

Relatiegeschenken

Relatiegeschenk kerst groningen variant 2
Chat openen
Hallo! Kunnen we je helpen?