Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)

Over mij.

Luc Kuiper

Een gedreven ondernemende jongeman die aandacht en service altijd voorop heeft staan. Of het bij klanten gaat om een bestelling van tien of honderden pakketten maakt geen verschil, er wordt altijd evenveel aandacht besteedt en service verleend. 

Geboren en getogen in Bedum, waar ondernemers elkaar in het dorp wat gunnen en elkaar helpen waar nodig. Dit zit dus ook in mijn bloed! 

Mijn missie is om alle mensen die een kerstpakket van Lucse Pakketten ontvangen, zich méér dan gewaardeerd voelen door hun werkgever.

Om dat te doen, zorg ik dat de producten echt iets toevoegen aan de Kerstdagen en zeker niet in de kast belanden. Alle producten worden daarbij lokaal ingekocht.

Om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, worden alle kerstpakketten ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Uiteraard wordt per pakket een eerlijk bedrag betaald. 

“Samen brengen we de smaak van Groningen tot leven!” – Luc Kuiper

Benieuwd wat wij kunnen bieden?

Mail: info@lucsepakketten.nl
Tel: +31 6 31644168

Over Lucse Pakketten

Lucse Pakketten is dé leverancier van unieke en lokale kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaupakketten (voor elk moment van het jaar), in de provincie Groningen. Met trots werken we samen met ruim 35 bedrijven, waaronder bakkerijen, slagers, bierbrouwerijen en chocolaterieën om hoogwaardige food producten aan te bieden. Onze focus ligt hierbij altijd op kwaliteit en service.
 
Naast de food producten bieden bij ook gepersonaliseerde producten met logo’s. Met ons brede assortiment en persoonlijk advies maken we het vinden van het perfecte kerstpakket, relatiegeschenk of cadeaupakket eenvoudig voor onze klanten. Ontdek de eindeloze combinaties, de lokale trots en de zorgvuldig samengestelde pakketten van Lucse Pakketten hier!
 
Wil je liever direct in contact komen?
Chat openen
Hallo! Kunnen we je helpen?