Zoeken...

Voor iedere gelegenheid een pakket.

Voor iedere gelegenheid een pakket.
Gratis bezorging in provincie Groningen.
Faciliteert van A tot Z.
Beoordeeld met een 4,9 (90)

Samen brengen we de smaak van Groningen tot leven!

Bekijk ons verhaal

Onze samenwerking met sociale werkplaatsen is echt goud waard. In 2023 hebben onze drie SW-bedrijven hun maximale inpakcapaciteit bereikt. We vinden het namelijk superbelangrijk dat er zonder stress en haast ingepakt kan worden. Daarom hebben we begin 2024 flink wat tijd gestoken in het vinden van nieuwe SW-bedrijven die ons kunnen helpen met het inpakken van pakketten.

Bij al deze organisaties draait alles om de cliënten. Het werk moet leuk en zinvol zijn voor hen. En natuurlijk betalen we voor elk kerstpakket een eerlijk bedrag.

Over Lucse Pakketten

Lucse Pakketten is dé leverancier van unieke en lokale kerstpakketten, relatiegeschenken en cadeaupakketten (voor elk moment van het jaar), in de provincie Groningen. Met trots werken we samen met ruim 35 bedrijven, waaronder bakkerijen, slagers, bierbrouwerijen en chocolaterieën om hoogwaardige food producten aan te bieden. Onze focus ligt hierbij altijd op kwaliteit en service.
 
Naast de food producten bieden bij ook gepersonaliseerde producten met logo’s. Met ons brede assortiment en persoonlijk advies maken we het vinden van het perfecte kerstpakket, relatiegeschenk of cadeaupakket eenvoudig voor onze klanten. Ontdek de eindeloze combinaties, de lokale trots en de zorgvuldig samengestelde pakketten van Lucse Pakketten hier!
 
Wil je liever direct in contact komen?

Benieuwd wat wij kunnen bieden?

Over mij.

Luc Kuiper

Een gedreven ondernemende jongeman die aandacht en service altijd voorop heeft staan. Of het bij klanten gaat om een bestelling van tien of honderden pakketten maakt geen verschil, er wordt altijd evenveel aandacht besteedt en service verleend. 

Geboren en getogen in Bedum, waar ondernemers elkaar in het dorp wat gunnen en elkaar helpen waar nodig. Dit zit dus ook in mijn bloed! 

Mijn missie is om alle mensen die een kerstpakket van Lucse Pakketten ontvangen, zich méér dan gewaardeerd voelen door hun werkgever.

Om dat te doen, zorg ik dat de producten echt iets toevoegen aan de Kerstdagen en zeker niet in de kast belanden. Alle producten worden daarbij lokaal ingekocht.

Om een steentje bij te dragen aan de maatschappij, worden alle kerstpakketten ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  Uiteraard wordt per pakket een eerlijk bedrag betaald. 

“Samen brengen we de smaak van Groningen tot leven!” – Luc Kuiper

Ontvang onze pakketfolder

Ontdek het volledige assortiment en een overzicht van de lokale leveranciers in één handige PDF! U hoeft alleen uw mailadres achter te laten en u ontvangt binnen 24 uur de pakketfolder!

*Uw mail wordt alleen gebruikt voor het versturen van de PDF en dus niet voor reclamemails.