over mij

Hallo, goed om je te zien!

Mijn missie is alle ontvangers van mijn pakketten een gevoel van méér dan waardering te geven.

UNIEK

LOKAAL

TRADITIONEEL

Mijn naam is Luc

Ik ben je nieuwe kerstpakketten leverancier. Mijn missie is om alle mensen, die een kerstpakket van Lucse Pakketten hebben ontvangen, zich méér dan gewaardeerd te laten voelen door hun werkgever. Om dat te doen, zorg ik dat de producten echt iets toevoegen aan de Kerstdagen en zeker niet in de kast belanden. Alle producten worden lokaal ingekocht. De kerstpakketten worden ingepakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.  

Wat kan ik voor je doen?

Van kerstpakketten, relatiegeschenken tot klant attenties. Ik ben er om je te helpen zodat jouw medewerkers, leveranciers, partners én klanten zich méér dan gewaardeerd voelen. 

Een aantal jaren geleden zag ik om me heen dat ondernemers het steeds lastiger kregen om personeel te vinden en om goede medewerkers vast te houden. Het belang van een goed werkklimaat waarin medewerkers zich gewaardeerd voelen werd, en is nog steeds, groter dan ooit. 

De beste tijd van het jaar om die waardering te tonen is altijd al de kerstperiode geweest. Een moment waarop je vaak even stilstaat en terugkijkt op het jaar en op wat anderen, zoals je medewerkers, voor je betekend hebben. Toch bestaan veel kerstpakketten uit producten die ergens ongebruikt achterin de kast belanden. Daar bereik je niet mee wat je voor ogen had.

Daarom heb ik Lucse Pakketten opgericht met een duidelijke missie: ik wil er persoonlijk voor zorgen dat jouw medewerkers zich méér dan gewaardeerd voelen. In 2018 begon ik aan deze missie door kerstpakketten aan te bieden met 100% lokale producten van bedrijven uit Bedum. Sinds dit jaar heb ik mijn assortiment flink uitgebreid en verkoop ik niet alleen Bedumer Kerstpakketten, maar ook relatiegeschenken en kerstpakketten met verschillende andere thema’s.

De kracht van Lucse Pakketten zit hem niet alleen in de originele lokale producten, het zit hem ook in de mogelijkheden. Ik snap als geen ander dat jouw medewerkers iets speciaals verdienen en daarom pas ik mijn pakketten in overleg met jou aan. Bijvoorbeeld door een leuke gadget met jullie logo toe te voegen. Zo stemmen we de pakketten perfect af op jouw wensen en die van jouw personeel. 

Mocht je je tot slot nog afvragen hoe die jongen dat toch allemaal gaat inpakken in zijn eentje: maak je geen zorgen! Ik krijg hierbij hulp van vakkundige sociale werkplaatsen, die in ruil hiervoor een eerlijke vergoeding krijgen. Zo draagt Lucse Pakketten ook een steentje bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Lijkt het je leuk om deze harde werkers een extraatje te geven in de kerstperiode? Dat kan. Je leest er alles over op de bestelpagina’s van mijn pakketten.