Relatiegeschenk Delicious

Het Bedumer kerstpakket bestaat uit producten van ondernemers uit Bedum. Met dit kerstpakket geef je echt een uniek stukje Bedum cadeau. Leuk dus voor de échte Bedumers, of juist om je werknemers kennis te laten maken met de Bedumer cultuur.

Dit pakket bevat 7 producten van topkwaliteit:

  • Groninger droge worst van Slagerij Thonny Teerling
  • Zes bonbons met eigen logo van Smaaksensatie
  • Picollo Limoncello van DMC Liquors & Spirits
  • Spoorbanket van Bakkerij Hoekstra
  • Barrosã blond biertje van Het Zotte Kalf
  • Tropical biertje van Bax
  • Stroopwafels van Stropiewafel

Heb je een vraag over dit kerstpakket? Neem gerust contact op. 

Product toevoegen

Spreekt dit relatiegeschenk je aan maar mist er voor jou nog een product? Of wil je graag nog iets speciaals laten toevoegen aan het pakket? Ik help je graag je relatiegeschenken te personaliseren. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden en samen het perfecte pakket samen te stellen voor jouw relaties of werknemers.

Zelf een pakket samenstellen

Wil je liever zelf een pakket samenstellen? Dat kan! Maak een selectie van jouw favoriete producten via dit formulier en vraag gemakkelijk een offerte aan.

Doneer extra kerstpakketten

Alle relatiegeschenken van Lucse pakketten worden ingepakt in sociale werkplaatsen. Hier lees je meer over onze samenwerkingen. Per pakket wordt er in ruil daarvoor natuurlijk een eerlijk bedrag betaald aan de sociale werkplaatsen. 

Wil jij de kerstgedachte uitdragen en graag iets extra’s betekenen voor deze harde werkers? Bestel dan naast je eigen kerstpakketten en relatiegeschenken ook een pakket voor één van de sociale werkplaatsen. Je kunt aangeven hoeveel van je bestelde pakketten gedoneerd mogen worden door na je bestelling een mailtje te sturen naar info@lucsepakketten.nl. Bij elke 10 gedoneerde kerstpakketten schenkt Lucse Pakketten nog een extra pakket.

Bezorging en verzendkosten

Bezorging van de pakketten is gratis vanaf een minimum orderwaarde van € 500,- (ex. BTW). Op dit moment kan ik alleen bezorgen binnen een straal van 30 kilometer rondom Bedum. Wil je de pakketten buiten deze zone laten bezorgen, neem dan even contact met mij op om te overleggen over de mogelijkheden.
 

Afhalen

Je mag de pakketten natuurlijk ook zelf af komen halen op een voor jou geschikt moment. Stuur in dat geval na het afronden van je bestelling even een mailtje naar info@lucsepakketten.nl met je gewenste afhaaldatum en tijdstip.

Leverdatum en verse producten

De meeste pakketten van Lucse Pakketten bevatten verse producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom pakken wij de pakketten een dag voor verzending in om optimale versheid te garanderen. Daarnaast raad ik je aan om bij het bepalen van de gewenste afhaal- of bezorgdatum rekening te houden met het moment van uitreiken aan je werknemers. Ik adviseer om ongeveer twee dagen aan te houden tussen het moment van bezorgen en het moment van uitreiken. Onvoorziene omstandigheden kunnen dan geen roet in het eten gooien, zoals bijvoorbeeld een fikse sneeuwstorm. Het is dan tenslotte al december!

Bezorgtijdstip

Ongeveer een week voor levering stuur ik je een bericht met het verwachte tijdstip van bezorging op de door jou aangegeven dag.