Groninger kerstpakket

Het Groninger kerstpakket bestaat uit een mix van traditionele en nieuwere lokale producten. Producten die al generaties lang ongekend populair zijn, of die pas sinds kort niet meer uit de Groninger cultuur zijn weg te denken. Met dit kerstpakket geef je echt een uniek stukje Groningen cadeau. Leuk dus voor de échte Grunnegers, of juist om je werknemers kennis te laten maken met de Groninger cultuur!

Dit pakket bevat 14 producten van topkwaliteit:

 • Djakarta Mix van Notenbranderij van Ginkel
 • Zes bonbons met eigen logo van Chocoladedroom
 • Stuk oude kaas van
  KaasnotenHuysch Winsum
 • Twee speciaalbiertjes van Brouwerij Baxbier (Tropical en Abbey rave)
 • Twee bierglazen van Brouwerij Baxbier
 • Groninger droge worst van Slagerij Thonny Teerling
 • Notenkoek van Knol’s Koek
 • Tien zelfgemaakte koekjes van Moluks buffet
 • Stroopwafels van Stropiewafel
 • Mix van mini’s van Hooghoudt
 • Elements Chenin red van Le Vigneron
 • Miniatuur Fresh Edition van The Shaving Institute

Heb je een vraag over dit kerstpakket? Neem gerust contact op. 

Product toevoegen

Spreekt dit kerstpakket je aan maar mist er voor jou nog een product? Of wil je graag nog iets speciaals laten toevoegen aan het pakket? Ik help je graag je kerstpakketten te personaliseren. Neem gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden en samen het perfecte pakket samen te stellen voor jouw werknemers.

Zelf een pakket samenstellen

Wil je liever zelf een pakket samenstellen? Dat kan! Maak een selectie van jouw favoriete producten via dit formulier en vraag gemakkelijk een offerte aan.

Doneer extra kerstpakketten

Alle kerstpakketten van Lucse Pakketten worden ingepakt in sociale werkplaatsen. Hier lees je meer over onze samenwerkingen. Per pakket wordt er in ruil daarvoor natuurlijk een eerlijk bedrag betaald aan de sociale werkplaatsen. 

Wil jij de kerstgedachte uitdragen en graag iets extra’s betekenen voor deze harde werkers? Bestel dan naast je eigen kerstpakketten ook een kerstpakket voor één van de sociale werkplaatsen. Je kunt aangeven hoeveel van je bestelde pakketten gedoneerd mogen worden door na je bestelling een mailtje te sturen naar info@lucsepakketten.nl. Bij elke tien gedoneerde kerstpakketten schenkt Lucse Pakketten nog een extra pakket.

Bezorging en verzendkosten

Bezorging van de kerstpakketten en relatiegeschenken is gratis vanaf een minimum orderwaarde van € 500,- (ex. BTW). Op dit moment kan ik alleen bezorgen binnen een straal van 30 kilometer rondom Bedum. Wil je de pakketten buiten deze zone laten bezorgen, neem dan even contact met mij op om te overleggen over de mogelijkheden.
 

Afhalen

Je mag de pakketten natuurlijk ook zelf af komen halen op een voor jou geschikt moment. Stuur in dat geval na het afronden van je bestelling even een mailtje naar info@lucsepakketten.nl met je gewenste afhaaldatum en tijdstip.

Leverdatum en verse producten

De meeste kerstpakketten van Lucse Pakketten bevatten verse producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom pakken wij de verse producten een dag voor verzending in om optimale versheid te garanderen. Daarnaast raad ik je aan om bij het bepalen van de gewenste afhaal- of bezorgdatum rekening te houden met het moment van uitreiken aan je werknemers. Ik adviseer om ongeveer twee dagen aan te houden tussen het moment van bezorgen en het moment van uitreiken. Onvoorziene omstandigheden kunnen dan geen roet in het eten gooien, zoals bijvoorbeeld een fikse sneeuwstorm. Het is dan tenslotte al december!

Bezorgtijdstip

Ongeveer een week voor levering stuur ik je een bericht met het verwachte tijdstip van bezorging op de door jou aangegeven dag.